NOVA LETNJA BOMBA? Potpisuje šampion sveta?
Željko Obradović, Foto: Starsport©

igračina

NOVA LETNJA BOMBA? Potpisuje šampion sveta?

Ozbiljno pojačanje za Večite rivale

Objavljeno:

Košarkaška sezona za Crvenu zvezdu i Partizan ulazi u završnu fazu!

Večitima je da odigraju preostao plej-of ABA lige i Superlige Srbije, pa se onda mogu baciti na sklapanja novih i boljih timova za predstojeću sezonu - nadamo se u Evroligi.

Nema sumnje da su i Zvezda i Partizan mogli i morali daleko bolje u Evroligi, naročito crveno-beli, pošto su regularni deo okončali na 16. mestu - odmah ispred Asvela i fenjeraša Albe.

Johanes Timan
Johanes Timanfoto: EPA/David Aguilar

Licitira se sa ogromnim brojem imena, ali se često preskače i jedno od najuboitijih u Evroligi - svetski šampion iz Manile i prva violina Albe, Johanes Timan!

Ovaj fantastičan košarkaš, koji pokriva pozicije četiri i pet, već sezonama tavori u jednom od najgorih evroligaških timova, međutim, to mu nije smetalo da sa selekcijom Nemačke pokori planetu prošle godine, pobedivši u finalu reprezentaciju Srbije.

Timanu na leto ističe ugovor sa berlinskim timom, a da li će i dalje ostati da "trune" na dnu evroligaške tabele to je na njemu!

Košarkaški večiti derbi
Košarkaški večiti derbifoto: Starsport

U celu priču, ukoliko su pametni mogu da se uključe Partizan i Crvena zvezda, jer tako iskusnog, pouzdanog, slobodnog i talentovanog visokog igrača teško mogu naći na tržištu. Naročito jer je na leto slobodan agent, a koliko može da košta nakon godina provedenih u Albi, procenite sami...

Bonus video:

00:15

Delije i Grobari navijaju zajedno: Kosovo - Srbija

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.